Krimet e luftës do të trajtohen edhe nga vendësit Aktuale / 0 Komente

Krimet e luftës do të trajtohen edhe nga vendësit

n'fokus

Lajmet e fundit
Sport0 komente
Martino nuk është i shqetësuar për formën e Messi Martino nuk është i shqetësuar për formën e Messi
Kosovë0 komente
Eksodi i vitit 99, bashkon sot në Kukës dy qeveritë shqiptare Eksodi i vitit 99, bashkon sot në Kukës dy qeveritë shqiptare
Rajoni dhe Bota0 komente
Serbët kërkojnë autonomi edhe në Ukrainë Serbët kërkojnë autonomi edhe në Ukrainë
Shqipëri0 komente
Bora mbulon Dibrën, Pukën dhe Korçën Bora mbulon Dibrën, Pukën dhe Korçën
Ekonomi0 komente
Ekonomia e BE-së ende me probleme Ekonomia e BE-së ende me probleme
Sport0 komente
Roma dhe Juve pas Didier Drogbas Roma dhe Juve pas Didier Drogbas
Kosovë0 komente
Apel për mobilizim qytetar Apel për mobilizim qytetar
Rajoni dhe Bota0 komente
Së paku dy të vdekur dhe 104 të “zhdukur” nga mbytja e një trageti pasagjerësh Së paku dy të vdekur dhe 104 të “zhdukur” nga mbytja e një trageti pasagjerësh
Rajoni dhe Bota0 komente
Putin: Ukraina “buzë luftës civile” Putin: Ukraina “buzë luftës civile”
Kosovë0 komente
Shtyhet votimi për gjykatën Shtyhet votimi për gjykatën
Më Shumë

Më t'lexuarat

t'rekomanduara

<--