Shtatë kërkesat e Krasniqit lidhur me Gjykatën speciale Aktuale / 0 Komente

Shtatë kërkesat e Krasniqit lidhur me Gjykatën speciale

n'fokus

Lajmet e fundit
Opinione0 komente
Kosmopolitanizmi adoleshent në Shqipëri dhe patriotizmi i lokalizuar në Kosovë Kosmopolitanizmi adoleshent në Shqipëri dhe patriotizmi i lokalizuar në Kosovë
Opinione0 komente
Shqipëria e madhe Shqipëria e madhe
Opinione0 komente
Korrupsioni është rreziku i një shoqërie për dështim Korrupsioni është rreziku i një shoqërie për dështim
Opinione0 komente
Shenjtëria e librit Shenjtëria e librit
Maqedoni0 komente
Thaçi: PDSH do të përfaqësojë shqiptarët në qeveri Thaçi: PDSH do të përfaqësojë shqiptarët në qeveri
Maqedoni0 komente
Ahmeti: BDI kërkon mandat nga shqiptarët Ahmeti: BDI kërkon mandat nga shqiptarët
Maqedoni0 komente
Gruevski nuk i pranon në takim përfaqësuesit e OSBE-së Gruevski nuk i pranon në takim përfaqësuesit e OSBE-së
Rajoni dhe Bota0 komente
Vendet të cilat Putin mund t'i invadojë për të "mbrojtur rusët etnik" Vendet të cilat Putin mund t'i invadojë për të "mbrojtur rusët etnik"
Kosovë0 komente
Haraqija: LDK nuk e ka ndërmend t’i fitojë zgjedhjet Haraqija: LDK nuk e ka ndërmend t’i fitojë zgjedhjet
Kronika e Zezë0 komente
Itali, shkatërrohet banda e grabitësve shqiptarë Itali, shkatërrohet banda e grabitësve shqiptarë
Më Shumë

Më t'lexuarat

t'rekomanduara

<--